Rekrytering

"FÅ EN KVALITETSREKRYTERING KOSTNADSFRITT, BETALA ENDAST OM DU HITTAR EN NY MEDARBETARE"

Att få bättre villkor för rekrytering både pris- och kvalitetsmässigt någon annanstans går inte. Vi granskar varje kandidat noggrant tillsammans med våra kunder och tittar på varje detalj. För att matcha fram den bästa kandidaten till just Er.  Vi uppvaktar ett stort antal lämpliga kandidater för varje uppdrag. Vi arbetar hårt och väljer endast ut dom bästa. Vi kombinerar vår expertis från branschen och samkör olika databaser för att få fram den bästa kandidaten, som adderar värde till Er organisation. Teamet bakom Headscout är en stabil och ständig leverantör av rekryteringar som i 30 år gjort över 5000 rekryteringar.

Pris: 1,2 x månadslönen

BESTÄLL 

Eller KONTAKTA OSS för genomgång.

Rekryterings Processen

1. Profiltagning

Vi börjar processen med ett digitalt möte där vi lär känna ert företag närmare, går igenom kravprofilen för tjänsten, vad ni erbjuder kandidaterna etc.

2. Search

Vi startar sökandet efter kandidater i vår kandidatbank, i vårt interna nätverk samt i externa kandidatbanker. För att få fram den bästa kandidaten, som adderar värde till Er organisation.

3. Annonsering

Dina annonser få bra spridning och visas på 10-15 olika jobbsökarsidor. Vart annonserna hamnar beror inom i vilket yrke och vart i Sverige som tjänsten finns.

4. Urval

Vi granskar varje kandidat noggrant tillsammans med våra kunder och tittar på varje detalj så att vi kan matcha fram den bästa kandidaten.

5. Tilläggstjänster

Välj specifika delar av rekryteringsprocessen som du vill ha hjälp med. Det kan t.ex. vara referenstagning, bakgrundskontroller eller tester.

6. Presentation

När vi för fram kandidater går vi igenom dessa löpande och du avgör vilka du vill träffa och intervjua.

7. Intervjuer & anställning

Du intervjuar kandidater och anställer den kandidaten som passar bäst för rollen. Vi tackar övriga kandidater för visat intresse.