AI Rekrytering

"DET BÄSTA UTAV ALLT? TJÄNSTEN ÄR HELT KOSTNADSFRI OM VI INTE HITTAR DIN NYA MEDARBETARE!"

Med Sveriges mest avancerade AI-teknik har du försprånget som behövs för att kunna hitta och vara först på dom bästa kandidaterna, Vi gör rekryteringen tidseffektiv, för dom bästa kandidaterna är inte tillgängliga på marknaden länge. Våra oberoende databaser blir dagligen övervakade och uppdaterade. Informationen blir aldrig äldre än några timmar, just så vi kan tillgodose er med de senaste kandidaterna. Vi går igenom alla ansökningar och presenterar dom som ser bäst ut på pappret för dig. Vi granskar varje kandidat noggrant tillsammans med våra kunder och tittar på varje detalj så att vi kan matcha fram den bästa kandidaten. Det bästa är att du inte ligger inte ute med några pengar, betalar endast om någon av våra kandidater blir anställda. Detta ger dig en frihet du inte kan få någon annanstans, du kan rekrytera helt utan egen risk för din egen ekonomi. Plus att Teamet bakom Headscout är en stabil och ständig leverantör av rekryteringar som i 30 år gjort över 5000 rekryteringar.

Pris: 1,5 x månadslönen

BESTÄLL

Eller KONTAKTA OSS för genomgång.

Rekryterings Processen

1. Profiltagning

Vi börjar processen med ett digitalt möte där vi lär känna ert företag närmare, går igenom kravprofilen för tjänsten, vad ni erbjuder kandidaterna etc.

2. AI söker efter kandidater

AI läser av all öppen data på nätet tar fram dom senaste kandidaterna. Vi kombinerar vår expertis från branschen och samkör olika databaser.

3. Search

Vi startar sökandet efter kandidater i vår kandidatbank, i vårt interna nätverk samt i externa kandidatbanker.  För att få fram den bästa kandidaten, som adderar värde till Er organisation

4. Annonsering

Dina annonser få bra spridning och visas på 10-15 olika jobbsökarsidor. Vart annonserna hamnar beror inom i vilket yrke och vart i Sverige som tjänsten finns.

5. Urval

Vi granskar varje kandidat noggrant tillsammans med våra kunder och tittar på varje detalj så att vi kan matcha fram den bästa kandidaten.

6. Tilläggstjänster

Välj specifika delar av rekryteringsprocessen som du vill ha hjälp med. Det kan t.ex. vara referenstagning, bakgrundskontroller eller tester.

7. Presentation

När vi för fram kandidater går vi igenom dessa löpande och du avgör vilka du vill träffa och intervjua.

8. Intervjuer & anställning

Du intervjuar kandidater och anställer den kandidaten som passar bäst för rollen. Vi tackar övriga kandidater för visat intresse.